top of page

Laatste schoolweek: Mijn jaar in groep ….

Het schooljaar is al bijna afgelopen. Die laatste paar dagen zijn altijd een beetje gek: Er moet aan de ene kant nog van alles, maar aan de andere kant is ook veel al afgerond. Het is in ieder geval het perfecte moment voor een stukje reflectie en een relaxte opdracht waar de kinderen zelfstandig mee aan de slag kunnen. Dit werkblad is makkelijk in te zetten als tussendoortje of extraatje en vormt een mooie afsluiting van het jaar. Er is een versie voor groep 6, 7 en 8.

Misschien werk je wel met een portfolio of heb je een verzameling opdrachten die met de leerlingen mee naar huis mogen. Dan kun je dit werkblad ook mooi als voorkant gebruiken om zo een bundeltje van al het werk uit dit schooljaar mee te geven.


P.S. Op deze website kun je ook verschillende handletterkaarten downloaden. Geef je leerlingen deze als voorbeeld om een nog mooier eindresultaat te maken! Klik hier om


Download het document gratis!


Einde van het schooljaar
.pdf
Download PDF • 397KBAls jouw leerlingen mooie resultaten hebben gemaakt, tag je me dan even op Instragram? @jufjantineindebovenbouw Bedankt!


Comments


oP zoek naar iets anders?
bottom of page