top of page

Posters Lezen en groeimindset

Hoewel de meningen verschillen en sommige leerkrachten juist pleiten voor een prikkelarme leeromgeving, ben ik zelf erg fan van rijkgevulde muren in mijn klaslokaal. Een gevulde themamuur laat zien hoe het thema leeft, maar het is ook handig om te gebruiken als geheugensteuntje of naslagwerk. Daarbij vind ik het zelf fijn als het lokaal vrolijkheid en gezelligheid uitstraalt, dat werkt voor mij. Om te voorkomen dat mijn lokaal een soort kermis wordt, zorg ik dat de posters bij elkaar passen en dat er een consistent kleurenschema is. Dan kan het prima!


Hier vind je posters voor in je leeshoek en om de leerlingen te herinneren aan een groeimindset.

Er zijn twee varianten, die matchen bij mijn andere klasinrichting materialen. De ene set is met rustige aardetinten en het andere setje heeft vrolijke confetti kleuren.

Klik hier voor deze vrolijke confetti variant!

Comments


oP zoek naar iets anders?
bottom of page